Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковичі відкопали "темник" Ющенка, як він використовує посуху у власних цілях

Четвер, 7 червня 2007, 10:47

У Партії регіонів заявляють, що президент Віктор Ющенко здійснює регіональні поїздки по Україні з метою покращення свого іміджу та підняття рейтингу опозиційних сил напередодні парламентських виборів.

Про це з трибуни Верховної Ради у четвер заявив "регіонал" Олександр Стоян, зачитавши концепцію регіональних візитів президента на період травень – липень 2007 року, затверджену заступником голови секретаріату президента Іваном Васюником.

"Мета: регіональні візити повинні стати базовим елементом стратегії збільшення рейтингу як президента, так і пропрезидентських політичних сил. Завдання регіональних візитів – підвищити рівень президента, збільшити кількість виборців, які віддають свій голос за президентські політичні сили, нагадати про позитивні досягнення, пов’язані з президентом та помаранчевою революцією, відновити імідж народного президента, який тримає безпосередній зв’язок з людьми", - зацитував документ Стоян.

За його словами, сценарій візитів повинен передбачати спілкування президента з пересічними людьми "в нормальному середовищі (школи, вулиці, лікарні, магазини, будинки), зустрічі з політиками і бізнесменами, але без камер і журналістів".

"Максимально уникати політичних тем, в центрі уваги – людина та її потреби. Обов’язкове виголошення трьох ініціатив, які повторюються під час кожного візиту", - сказано у концепції.

Стоян також зазначив, що в документі є вимоги до телекартинки візиту, назвавши їх "темниками" для журналістів.

"Візити покликані формувати теплі телекартинки спілкування президента зі звичайними людьми. Мета – посилити рівень довіри до президента, "президент переймається проблемами пересічних громадян і робить конкретні кроки для вирішення їх проблем", - зачитав він.

Згідно з документом, "у полі зору телекамер не повинні бути політики, місцеві лідери чи бізнесмени, а зустрічі з ними мають відбуватися окремо, без журналістів".

"Кажуть, що вже немає темників, але виявляється, в цьому сценарії є завдання для журналістів", - сказав Стоян.

На думку "регіонала", Ющенка "не турбують соціальні виплати, посуха, політична стабільність, його хвилює власний імідж як народного президента", тому він і їздить по регіонах.

"Я звертаюся до громадян: якщо приїде президент і прийде до вас чи в школу, чи у лікарню, не вірте, що він прийшов, щоб слухати вас. Він прийшов, щоб журналісти показали гарну картинку спілкування з народом. Не вірте тому, що робить президент, вірте тій силі, яка сьогодні в парламенті робить все для стабільності громадян України", - закликав Стоян.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...