Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Україна не виганяла росіян, навіть Павловського

Неділя, 8 липня 2007, 13:57

МЗС України заявляє, що всі громадяни Російської Федерації, які прибули для участі у форумі "Форос 2007", були пропущенні на територію України.

Так міністерство прокоментувало інформацію про те, що нібито українська сторона не дозволила у суботу в’їзд на територію України деяким громадян Росії.

"Всі громадяни Російської Федерації, які прибули для участі у форумі "Форос 2007", були пропущенні на територію України після представлення відповідних запрошень та надання ними інформації про мету їх поїздки в Україну", - йдеться в коментарі.

МЗС також повідомляє, що українська сторона дозволила також, "як крок доброї волі", в’їзд в Україну російському політологу Глібу Павловському, який також прибув на цей захід. Після проведення відповідних формальностей в аеропорту м.Сімферополь Павловського 8 липня ц.р. було пропущено на територію України.

У коментарі також повідомляється, що в понеділок 9 липня СБУ та МЗС України оприлюднять окрему спільну заяву щодо врегулювання питання заборони в’їзду на територію України та Російської Федерації окремим громадянам обох країн.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...