Збір на купівлю комплексу важкого дрону для 48 ОШБ

Партія регіонів розписалася з росіянами, але десанту не буде

Субота, 4 серпня 2007, 17:13

Партія регіонів і партія "Единая Россия" у суботу підписали меморандум про співробітництво.

Як повідомляє прес-служба Партії регіонів, цим обидві партії підтвердили плідне, взаємовигідне партнерство у рамках укладеної 2005 року угоди про співробітництво.

Партії підтвердили готовність активно співробітничати з метою спонукати уряди двох країн до поглиблення стратегічного партнерства Росії та України, розширення економічної кооперації.

Згідно Меморандуму сторони зобов’язались звертати особливу увагу органів державної влади на необхідність поглиблення науково-технічного співробітництва країн.

Також Партія регіонів і партія "Единая Россия" підтвердили намір активно впливати на уряди своїх країн з метою розвитку спільних гуманітарних, освітніх, соціальних, культурних, спортивних проектів.

У рамках великого договору про дружбу між Україною і РФ сторони погодились контролювати дії своєї влади з метою недопущення входження своїх країн до будь-яких міжнародних військових структур, що загрожують національній безпеці сусідньої держави.

Разом з тим, депутат Держдуми Росії, директор Інституту країн СНД Костянтин Затулін заявляє, що партія "Единая Россия" не має наміру надавати Партії регіонів допомогу в політтехнологіях, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Ми ніяких політтехнологів як десант у допомогу Партії регіонів не висаджуємо, нас про це ніхто не просив", - підкреслив він у суботу на прес-конференції в Києві. За словами Затуліна, "у цьому немає необхідності".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування