Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рудьковський розповів Наливайченку анекдот про сову

Субота, 8 вересня 2007, 18:52

Міністр транспорту Микола Рудьковський спростовує заяву в.о. голови СБУ Валентина Наливайченка про відсутність міністра на засіданні Антитерористичного центру 7 вересня.

У повідомленні прес-служби Мінтрансу, розповсюдженому у суботу, Рудьковський також розцінює її як цілеспрямовану спробу своєї дискредитації та "намагання цинічно прикрити бездіяльність СБУ в питанні попередження незаконних втручань у роботу транспорту".

"Служба безпеки України перетворилася на другу прес-службу секретаріату президента: в.о. голови СБУ розповідає про події часів Кірпи і на всю країну заявляє про це як про корупцію в Рудьковського, влаштовує шоу на весь Дніпропетровськ з намаганням вручити газету міністру, заявляє, що міністр був відсутній на засіданні і навіть не намагається спростувати свої заяви", - сказав Рудьковський.

"Ще одна з яскравих заяв Служби безпеки - про не усунення мною недоліків у транспортній галузі, що впливають на безпеку руху, про що вони просять розпочати розслідування. Тобто, я за рік на посаді не відремонтував усі тисячі кілометрів колії, не закупив усі нові вагоні, не змінив усе електронне обладнання на залізниці - те, що п’ятнадцять років ніхто взагалі не робив", - обурився міністр.

"Мені ці популістичні заяви нагадують анекдот, коли всі в лісі ображали їжаків, і ті запитали у сови, що ж їм роботи. Сова сказала: "Я знаю, що вам робити: вам треба стати вовками". "А як це зробити?", - перепитали малі. На що сова відповіла: "Відстаньте, я не тактик, я – стратег", - зазначив Рудьковський.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування