Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В СПУ вирішили, що Тимошенко тисне на ЦВК і боїться Мороза

Вівторок, 2 жовтня 2007, 14:22

Соцпартія заявляє, що Блок Юлії Тимошенко намагається чинити "моральний і політичний тиск" на Центвиборчком з метою перешкоджання проходженню соціалістів до парламенту.

Про це йдеться в заяві СПУ, у якій партія вимагає від БЮТ припинити тиск на ЦВК.

На думку соціалістів, БЮТ боїться їхньої появи у Верховній Раді, оскільки це "означає кінець авантюрних планів Юлії Володимирівни щодо розподілу вищих державних посад і підготовки стартової площадки для президентських виборів".

Реклама:

"Тому блок Тимошенко, який при офіційному підрахунку втратив більше 5% голосів виборців, зараз так істерично реагує на перспективи проходження СПУ до парламенту 6 скликання... Сьогодні результати офіційних підрахунків нівелювали роль БЮТ як лідера дострокових виборів, здатного диктувати умови формування більшості й урядів", - сказано в заяві.

"Нічого не чутно про результати переговорів БЮТ і президента з приводу формату коаліції і складу нового Кабінету, як обіцяла Юлія Володимирівна відразу після закриття виборчих дільниць 30 вересня. Лідером виборчих симпатій була і залишається Партія Регіонів, яку підтримує 34% виборців України", - заявляють в СПУ.

Тому, на думку соціалістів, Тимошенко і її соратники "намагаються впливати на процес підрахунку, втягуючи в нього ЦВК і правоохоронні органи, що є прямим порушенням закону".

ВІДЕО ДНЯ

"БЮТ вимагає прискорити обробку протоколів, фактично підштовхуючи членів виборчих комісій до порушень і фальсифікацій, неминучих в умовах морального і політичного пресингу. Таким чином, Блок Тимошенко намагається спотворити результати волевиявлення громадян і присвоїти своєму блоку функції Центвиборчкому", - сказано в заяві.

СПУ закликає БЮТ "спокійно дочекатися підсумків офіційного підрахунку голосів, що Центральна виборча комісія обіцяє оголосити 2 жовтня 2007 року, і припинити до цього часу всі спекуляції на дану тему".

Як відомо, раніше представники БЮТ заявляли, що уповільнення підрахунку голосів виборців у Східних регіонах свідчить про фальсифікації на користь СПУ.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
09:29
Чи є пріоритети в обмінах? Відповідаємо на поширені запитання щодо полонених військових
09:26
Столтенберг: Не можна допустити залежності від Китаю, як це раніше було з Росією
09:24
Ексміністр оборони Британії розкритикував слабке лідерство Шольца у контексті війни
09:17
Ціни на нафту збільшилися на тлі оптимістичних прогнозів зростання економіки США
09:04
"Російська мова належить Кремлю" – Олександр Іванов про те, чому треба переходити на українську
08:54
Британський корабель відбив ракетну атаку хуситів в Аденській затоці
08:50
ЗСУ відвели танки "Абрамс" з фронту через загрозу російських безпілотників – AP
08:43
У польському Щецині зіткнулися британські військові машини, поранені 5 солдатів
08:41
Росіяни влучили в торговий центр і дитсадок на Херсонщині: поранили 6 людей
08:29
"Двійник", "Матрьошка", Portal Combat: які спецоперації проти України РФ проводить за кордоном
Усі новини...