Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Комуністи попереджають, що буде останнім цвяхом у "політтруну" Ющенка

Понеділок, 8 жовтня 2007, 13:20

Член Компартії Катерина Самойлик вважає результати дострокових виборів поразкою президента Віктора Ющенка і радить йому піти у відставку.

"Перше рішення, що повинен ухвалити зараз президент Ющенко – це піти у відставку", - цитує слова Самойлик прес-служба КПУ.

Таку пропозицію комуністка пояснює тим, що "політична сила, почесним головою якої є Ющенко, перемогла на виборах тільки в Закарпатській області та й то лише тому, що глава президентського секретаріату - виходець з цієї області".

"Це тотальна поразка", - констатувала Самойлик.

Вона відзначила, що "в усьому світі коаліцію формує навколо себе та політична сила, що набрала на виборах більшість голосів виборців, - сьогодні такою силою є Партія регіонів".

"Президент повинен був чітко і ясно зробити ставку саме на Партію регіонів, як на партію-переможницю, а справа цієї партії створювати коаліцію з тим, з ким вона вважає за потрібне", - підкреслила комуністка.

"Ющенко майже нічого не зробив за три роки для того, щоб об'єднати Україну. Він думає, що сьогоднішніми шажками він може цього домогтися. Ні, потяг уже пішов", - заявила Самойлик.

"Більш того, створення винятково помаранчевої коаліції і призначення Тимошенко на посаду прем'єра – це останній цвях у "політичну труну" президента", - додала вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування