Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

УНП пропонує, щоб обіцянку Тимошенко виконала Росія

Субота, 3 листопада 2007, 11:37

Українська народна партія пропонує включити до програми першочергових дій демократичної коаліції ухвалення ряду законів.

Зокрема, першочерговими УНП вважає закони "Про визнання втрачених заощаджень українських громадян, що зберігалися в Ощадбанку СРСР, державним боргом Росії перед Україною" та "Про встановлення кримінальної відповідальності за публічне заперечення голодомору 1932–1933 років як акту геноциду українського народу".

Заяву щодо законодавчих пріоритетів майбутньої демократичної коаліції та уряду, який вона сформує, ухвалив Центральний Провід УНП 2-3 листопада. Він також доручив депутатській групі УНП внести на розгляд Верховної Ради проекти зазначених законів, повідомляє прес-служба партії.

Також УНП пропонує коаліції приняти закони "Про визнання воїнів ОУН-УПА борцями за незалежність України та надання їм статусу учасників війни", "Про ліквідацію на території сіл, селищ і міст України символів тоталітарного режиму та перейменування топонімічних назв, що уособлюють в собі тоталітарну епоху".

Партія також вважає за необхідне доручити уряду, сформованому демократичною коаліцією, до кінця поточного року подати заявку про вступ до НАТО та забезпечити вступ до ЄС за вісім років. Крім того, в заяві УНП йдеться про ліквідацію в Україні пам’ятників Катерині II, Леніну, Сталіну та іншим комуністичним вождям.

Крім того, Центральний провід УНП вважає причиною низького результату НУ-НС на виборах "недостатнє залучення до роботи представників партій Правиці".

Таке формулювання міститься в Ухвалі ЦП УНП, прийнятій за результатами звіту керівника Центрального виборчого штабу УНП, заступника голови партії Ярослава Джоджика.

"Кампанія була побудована таким чином, що від виборця, фактично, приховувалося, що в мегаблоці були представлені партії Правиці, і це неминуче призвело до розпорошення правого електорального сегменту та перетікання цих голосів до "Свободи" та БЮТ", - зазначив Джоджик.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...