Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко привселюдно похвалить себе за вступ

Середа, 6 лютого 2008, 16:26

У четвер, 7 лютого, о 10.00 під головуванням президента Віктора Ющенка відбудеться нарада з головами місцевих держадміністрацій.

Під час заходу планується обговорити питання організації роботи із зверненнями громадян а також питання державних закупівель, повідомляє прес-служба президента.

Також  у четвер о 18:00 у Дипломатичній академії МЗС України відбудеться традиційна щорічна зустріч президента і першої леді з керівниками дипломатичних представництв та міжнародних організацій, акредитованих в Україні.

На зустріч запрошено більше 300 гостей, серед них – понад 100 керівників дипломатичних представництв іноземних держав та міжнародних організацій, представлених в Україні.

На захід також запрошені спікер Верховної Ради Арсеній Яценюк, прем’єр Юлія Тимошенко, міністр закордонних справ Володимир Огризко, Секретар РНБО Раїса Богатирьова, керівництво секретаріату президента, урядовці, голови КМДА та Київської ОДА.

Також ввечері Ющенко візьме участь у спеціальному проекті телеканалу "1+1" у рамках програми "Я так думаю" на тему вступу України до СОТ.

Програма вийде в ефір о 21:20 і триватиме орієнтовно до 23:00.

У проекті також візьмуть участь лідери політичних фракцій та головні редактори провідних видань.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування