Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Довгий просить Тимошенко "накрутити хвости"

П'ятниця, 8 лютого 2008, 12:56

Секретар Київради Олесь Довгий звертається до прем’єра Юлії Тимошенко з проханням вплинути на депутатів своєї фракції в Київраді, щоб ті взяли участь в роботі групи щодо "Еліта –Центр".

Про це Довгий сказав на брифінгу в п’ятницю.

За його словами, фракції БЮТ і Блоку Кличка офіційно відмовились брати участь в роботі відповідної групи, тому що "мабуть, не знають як цю проблему вирішити" .

"Але, враховуючи те, що в указі президента є відповідальність з зазначеного питання, яка покладена на Кабінет міністрів, я звертаюсь до прем’єра Юлії Тимошенко з проханням накрутити хвоста своїм представникам в міській раді", - сказав Довгий.

Він також додав, що звертатиметься до президента Віктора Ющенка з проханням вплинути на ситуацію, "щоб політика і популізм зникли за рамками, принаймні, питання Еліта-Центру".

"А основному модератору, який замість того, щоб вирішувати ці проблеми, ходить і виставляє пікети, я маю на увазі Віталія Кличка, хочу сказати, що я пропоную йому зайти хоча б раз до Київради, долучитися до тієї роботи і займатися конкретним вирішенням проблемних питань, а не збуджувати громадськість", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...