Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"РосУкрЕнерго" попереджає, що спитає з "Нафтогазу", і погрожує колапсом

Середа, 5 березня 2008, 07:44

Відповідальність за відшкодування всіх збитків монополісту-експортеру газу в Україну "РосУкрЕнерго" (RosUkrEnergo AG) у випадку здійснення несанкціонованого добору буде нести "Нафтогаз України".

Про це заявив РІА "Новости" прес-секретар "РосУкрЕнерго" Андрій Кнутов.

"Компанія "РосУкрЕнерго" нагадує, що у випадку здійснення НАК "Нафтогаз України" несанкціонованого добору газу, який належить "РосУкрЕнерго", відповідальність за відшкодування всіх збитків компанії "РосУкрЕнерго", викликаних висуненням претензій з боку покупців, буде нести НАК "Нафтогаз України", - сказав він.

За словами Кнутова, беручи до уваги всю складність ситуації в цілому, "РосУкрЕнерго" вимагає від українського "Нафтогаза" у найближчі години дати чіткі і зрозумілі відповіді на цілу низку заданих, але не вирішених питань.

Крім того, прес-секретар "РосУкрЕнерго" заявив, що неконструктивність позиції Кабінету міністрів України і національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" з російсько-українських "газових" відносин може привести українську газотранспортну систему і промисловість до колапсу.

"РосУкрЕнерго" вважає, що наслідком повної відсутності конструктивного підходу як з боку НАК "Нафтогаз України", так і з боку уряду України може стати повний колапс не тільки всієї газової системи України, але і промисловості, тісно зав'язаної на споживанні газу", - сказав Кнутов.

За матеріалами РІА "Новости"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування