Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин каже, що НУ-НС "прокатив" Яценюка

Четвер, 6 березня 2008, 13:58

Лідер блоку свого імені Володимир Литвин здивований тим, що "Наша Україна – Народна самооборона" не голосувала за проект постанови щодо НАТО у повному складі.

Про це він сказав в інтерв’ю журналістам після голосування.

"Проект постанови належав голові Верховної Ради, і це свідчить про те, що коаліція не підтримала свого висуванця, тобто голову ВР", - вважає Литвин.

"Тепер все це будуть повертати на свою користь – і, я так розумію, що працююча Верховна Рада не потрібна. І тепер зрозуміло, кому вона не потрібна", - заявив він.

Перед цим Литвин із трибуни Верховної Ради висловив обурення тим, що фракція "НУ-НС" не голосувала одноголосно за проект постанови по НАТО, попри попередні домовленості.

Як стало відомо "Українські правді", думки членів фракції "НУ-НС" щодо голосування за узгоджений проект постанови щодо НАТО розійшлися ще на засіданні фракції перед голосуванням у Верховній Раді.

Зокрема, відмову голосувати за цей проект постанови висловлювали представники "Народного Руху", які наполягали на голосуванні за постанову, внесену їхнім лідером Борисом Тарасюком.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування