Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Буш запропонував Тимошенко усамітнитись

Вівторок, 1 квітня 2008, 15:08

Прем`єр Юлія Тимошенко та президент США Джордж Буш обговорили перспективи створення зони вільної торгівлі між США й Україною та питання диверсифікації поставок природного газу в Україну.

Про це у вівторок повідомив перший віце-прем`єр Олександр Турчинов, передає УНІАН.

"Переговори про створення зони вільної торгівлі можуть відбуватися паралельно з переговорами про створення зони вільної торгівлі між Україною та Євросоюзом", - сказав Турчинов.

За його словами, глава українського уряду та президент США обговорювали здебільшого питання економічного характеру, зокрема можливість участі американських компаній у приватизації українських підприємств, питання транзиту газу в європейські країни територією України, а також джерела диверсифікації постачань природного газу до України.

Наприкінці переговорів у розширеному колі Тимошенко на прохання Буша провела зустріч у форматі "віч-на-віч". Переговори тривали 20 хвилин, повідомляє урядовий портал.

Турчинов, повідомляючи, що наприкінці зустрічі делегацій Буш запропонував Тимошенко провести зустріч "тет-а-тет", зазначив, що вона була непередбачена програмою візиту.

УНІАН,

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування