Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Катеринчука заприсяглися триматися від Черновецького подалі

Вівторок, 3 червня 2008, 10:22

Блок Миколи Катеринчука заявляє, що фракція Миколи Катеринчука у Київраді не буде в одній команді з мером столиці Леонідом Черновецьким, ні з будь-якою іншою політичною силою, котра обслуговуватиме свої приватні інтереси.

Про це йдеться в заяві Блоку Миколи Катеринчука щодо роботи у новообраній Київраді, повідомляє УНІАН.

"Для попередження усіляких припущень щодо формату більшості у новообраній Київраді та мінімізації кулуарності політичних варіацій" навколо цього питання блок заявляє:

"Фракція Миколи Катеринчука у Київраді не буде в одній команді з Черновецьким, ні з будь-якою іншою політичною силою, котра обслуговуватиме свої приватні інтереси".

Блок Миколи Катеринчука "заявляє про свою принципову позицію, що міський голова та секретар Київради не можуть бути представниками однієї політичної сили".

"Ми готові підтримати будь-яку іншу професійну кандидатуру, котра буде здатна спрямувати роботу в конструктивному руслі", - зауважується в заяві.

Для забезпечення прозорості та відкритості вирішення цього питання Блок Катеринчука вимагатиме провести необхідні зміни до регламенту роботи Київради для забезпечення відкритого голосування за кандидатуру секретаря замість таємного голосування.

"Вважаємо, що лише відкрите голосування покаже справжність намірів та пріоритетів роботи усіх політичних сил у новообраній Київраді", - йдеться в заяві.

Як відомо, раніше мер Києва Леонід Черновецький заявив, що має намір залишити секретарем Київради Олеся Довгого.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування