Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко пояснила Авакову, як її битиме Ющенко за сигнали SOS

Вівторок, 3 червня 2008, 13:04

Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко заявляє, що губернатори несуть спільну з нею відповідальність за подолання інфляції в Україні.

Про це Тимошенко сказала під час селекторної наради з обласними адміністраціями.

У той момент, коли на зв’язок з прем’єром вийшов голова Харківської обладміністрації Арсен Аваков, вона звернула його увагу на неприпустимість зростання цін на цукор.

"Арсен Борисович, я дивлюсь вам прямо в очі і, знаючи вашу ефективність, прошу її продемонструвати", - сказала Тимошенко, звертаючись до зображення Авакова, яке транслювалося на моніторі.

Губернатор почав протестувати проти слів Тимошенко, що в області спостерігається один із найвищих показників зростання цін на цукор в Україні.

"Я користуюся сухою мовою цифр. І коли Держкомстат назве цифри інфляції, ніхто Арсен Борисовича шукати не буде, а президент буде бити по всій команді", - сказала Тимошенко.

Вона нагадала губернаторам, що закон про ціни та ціноутворення передбачає їхню відповідальність за подолання інфляції.

Зокрема, вона назвала неприпустимою ситуацію в тих областях, де вартість кілограму житньо-пшеничного хліба складає більше 2 гривень 25 копійок.

"В області, де ціна перевищує цей показник, середній для України, - це сигнал SOS, на який треба звернути увагу", - сказала Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування