Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко дала зрозуміти, що Ющенку вже нічого не світить

Понеділок, 1 вересня 2008, 15:00

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко натякнула на те, що Віктор Ющенко не буде переобраний на другий термін на посаді президента.

Про це вона сказала на прес-конференції в понеділок, коментуючи подання до Верховної Ради законопроекту щодо процедури імпічменту президенту.

"Я дійсно знаю, що подано законопроект про зміни до закону про Конституційний Суд і в тому числі і про тимчасові слідчі комісії, які потрібно проголосувати", - зазначила Тимошенко.

Реклама:

"Там врегульовується багато питань і в тому числі там врегульовується для країни питання імпічменту", - додала вона.

Тимошенко заявила, що "секретаріату президента не треба відносно цих законів переживати, бо судячи з рівня довіри, яка складається сьогодні до різних політиків, нова процедура імпічменту нашого президента вже стосуватися не буде".

"Це для майбутніх президентів і для того, щоб навести лад в країні. Щоб жоден президент, ким би він не був, ніколи вже не думав, що не буде відповідати за порушення Конституції, законів, за колосальну корупцію", - наголосила прем'єр.

ВІДЕО ДНЯ

"Кожен президент, прем'єр, народний депутат, чиновник мусить відповідати рівно перед законом. Тому всі процедури відповідальності мусять бути врегульовані", - додала вона.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...