Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ПР не зізнається про нову коаліцію, але на вибори не хоче

Середа, 3 вересня 2008, 13:01

Представниця Партії регіонів Ганна Герман вважає, що "у разі появи конструктивних сил", які захочуть створити коаліцію, слід вітати таке об'єднання.

Пор це вона заявила коментарі журналістам у середу в Раді.

За її словами, наразі передчасно говорити про нові переговори, бо нинішня коаліція ще не розпалася.

"Якщо справді ми побачимо, що де-юре, коаліція розпалася, ми знову постанемо перед вибором: або дострокові вибори, або коаліція прагматиків, людей, які можуть відкинути якісь дрібні розбіжності і сконцентруватися на речах, які потрібні для політичної стабільності і для збереження спокою та миру в Україні", - заявила Герман.

"Якщо в парламенті з'являться конструктивні сили, які готові до цього об'єднання, це об'єднання треба вітати. Бо чергові вибори – це лише зайва трата коштів, часу тощо. Треба здешевлювати політичні процеси", - заявила депутат.

Водночас інший представник Партії регіонів Нестор Шуфрич відповідаючи на запитання, чи існують у фракції настрої для переговорів з БЮТ про коаліцію, заявив, що фракція зробить все можливе для недопущення дострокових виборів.

"Ми зробимо усе, щоб не допустити дострокових виборів, але ми до них готові. Однак сьогодні я б не говорив про настрої партії регіонів, оскільки нам треба з'ясувати настрої всередині коаліції. Ви бачили: вони говорять, що вже ухвалили відповідне рішення, потім, що не прийняли, і в них є 10 днів для переговорів. Тому нехай вони між собою спочатку розберуться", - заявив він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...