Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТИМОШЕНКО СКАЗАЛА ЮЩЕНКУ, ЩО В НЬОГО НЕМАЄ ШАНСІВ НА ВИБОРАХ

Середа, 3 вересня 2008, 19:36

Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко звинувачує президента в руйнуванні коаліції і називає причиною його дій боротьбу за президентське крісло.

Про це вона заявила у зверненні до народу у середу ввечері.

"Найнеприємніше в цій історії, що чорна справа руйнації демкоаліції прикривалась показним патріотизмом, словесною духовністю і показною мораллю. Істина, реальна причина того, що президент проголосив мені особисто і всій демократичній команді війну на знищення, на жаль, боротьба за перемогу на наступних президентських виборах", - заявила вона.

"Заради перемоги на них вони готові іти до краю. Хоча вже і шансів практично не має – вони були загублені під час цієї безглуздої боротьби", - заявила прем’єр.

"Але президентські вибори так затьмарили цим людям очі і голови, що вони навіть не чули моїх запевнень, що я готова поступитися і ще раз підтримати єдиного кандидата від демократичної коаліції на вибори президента, якщо можна буде добитися нормальної гармонійної роботи. І якщо не будуть заважати працювати уряду. Хіба це не нормальні умови?", - поскаржилась Тимошенко.

Тимошенко заперечила, що в країні встановлено диктатуру прем’єр-міністра.

"Вікторе Андрійовичу, та немає у нас ніякої диктатури, на жаль, окрім диктатури глупості, безвідповідальності й безладу, які я дуже хотіла припинити вчора тими голосуваннями, відбулись у Верховній Раді", - заявила вона.

"Я хотіла чітко розмежувати повноваження між урядом і президентом, як це передбачено в Конституції. А не робити так, що в країні три уряди, шість прем’єрів і всі керують. Але ніхто не відповідає за це", - пояснила Тимошенко.

"По-друге, я хотіла голосуванням нашої фракції відокремити ваше оточення від впливу на СБУ, яка на сьогодні перетворилася в репресивний орган проти політиків, яких ви вважаєте своїми конкурентами", - зазначила прем’єр.

Тимошенко запевнила українців, що "все буде абсолютно добре" і "неодмінно буде успіх, незважаючи на шторми і буревії".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування