Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведько: "Допити Тимошенко – це рух у правильному напрямку"

Четвер, 2 жовтня 2008, 12:29

Генпрокурор Олександр Медведько переконаний, що допити прем`єра Юлії Тимошенко у справі про отруєння в 2004 році кандидата у президенти Віктора Ющенка сприяють розслідуванню справи.

Про це він заявив у четвер на прес-конференції в Києві, повідомляє УНІАН.

"Я вважаю, що допит прем’єр-міністра був правильним, і він сприяє тому, що ми рухаємось в правильному напрямку (щодо встановлення причин, обставин та осіб, причетних до отруєння)", - сказав Медведько.

При цьому генпрокурор заявив, що "працівники слідчо-оперативної групи працюють... потужно, зроблено великий обсяг заходів".

Як відомо, Тимошенко у вересні двічі викликали до Генпрокуратури для надання свідчень як свідка у справі про отруєння Ющенка.

У той же час, Медведько спростовує звинувачення Тимошенко в тому, що органи прокуратури не реагують на матеріали про зловживання в державних органах країни.

"Я вважаю, що це (звинувачення Тимошенко на адресу органів прокуратури в бездіяльності) - просто піар, щоб показати, що прийшла нова влада, працює, надаючи безліч матеріалів на великі суми, а органи прокуратури нічого не роблять", - цитує його "Інтерфакс-Україна".

Генпрокурор підкреслив, що дії, які здійснює Генпрокуратура з реагування на матеріали про зловживання, не відповідає цим заявам.

"Заявляти про те, що органи прокуратури не вживають жодних заходів – це несправедливо і неправдиво", - сказав Медведько.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування