Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ уже вигадав як далі блокувати вибори

Вівторок, 4 листопада 2008, 10:28

Блок Юлії Тимошенко має намір і далі блокувати проведення дострокових виборів.

Про це заявив в інтерв'ю "Делу" депутат БЮТ Андрій Портнов.

"Виборчий процес складається з десятків етапів, що здійснюються органами влади. Ми за формальними ознаками практично завалимо позовами адміністративні суди. Створимо на цей період найпотужнішу розгалужену на всі регіони України (аж до районів) юридичну службу, що буде оскаржити найменші формальні і фактичні події, якщо вони будуть відбуватися у виборчому процесі", - заявив він.

"Це буде робитися, для того щоб, підійшовши до дати виборів, ми змогли визнати їх недійсними. Але тільки в тому випадку, якщо вони, не дай Боже, почнуться. Тому ті, хто пропонує витратити 150-200 мільйонів доларів на вибори, нехай інвестують їх у соціальні проекти", - додав Портнов.

Депутат відзначив, що за останні три тижні БЮТ показав усім, що в них досить механізмів, для того "щоб не допустити ні виборів, ні прийняття антиконституційних законів".

"Тому думати про те, який потрібен компроміс, повинні наші політичні опоненти-партнери. Я спеціально так говорю, тому що невідомо, хто з них більше супротивник, а хто — союзник", - відзначив він.

"Для нас компроміс один: або нехай наші опоненти створять нову коаліцію і виберуть собі новий уряд, або нехай не заважають працювати діючому Кабмінові. Ні той, ні інший варіанти не передбачають проведення дострокових виборів", - заявив Портнов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування