Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рада проведе конкурс на створення своїх логотипів?

Середа, 5 листопада 2008, 10:21

На розробку логотипів 27 комітетів Верховної Ради може бути оголошений громадський конкурс.

Про це розповів керівник Тендерного комітету – керуючий справами Верховної Ради Володимир Шекера на відкритій нараді працівників Управління справами ВР з розробки майбутнього порталу ВР, його глави та комітетів, пише "Дело".

"У кожного комітету є своє "обличчя", і потрібно, щоб профільна веб-сторінка йому відповідала", - зазначив він.

Шекера додав, що "поки це тільки ідея", умови конкурсу потрібно ще продумати. Наприклад, поки не відомо, чи зможуть брати участь у конкурсі всі охочі чи тільки професійні художники.

Шекера повідомив, що сума у 493 тисячі гривень, яку заплатять розробнику порталу, корегуватися не буде. "Умовами договору це не передбачено, і ми не бачимо причин для зміни вартості вбік збільшення", - сказав він.

Водночас, керівник Тендерного комітету спростував припущення про те, що новий сайт ВР задумувався як інструмент для "піару" спікера Арсенія Яценюка.

"Це не особистий сайт Яценюка, це сайт голови парламенту", - підкреслив Шекера.

Як повідомлялося, у серпні Тендерний комітет ВР провів конкурс на надання послуг зі створення порталу Верховної Ради, у структурі якого будуть також сайт спікера і сторінки парламентських комітетів.

Співробітники компанії-підрядника KI Technology на нараді у вівторок показали робочі варіанти дизайну. Зокрема, передбачені прості і функціональні інструменти управління сайтом, а також його інтеграція з інформаційними системами ВР.

За словами представника KI Technology Сергія Кравця, новий сайт зможе справлятися з піковими навантаженнями (до 100 тисяч відвідувачів у добу) навіть без модернізації наявного серверного устаткування.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування