Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

За польоти Балоги платили офшори, причетні до "Фаїни"?

Вівторок, 2 грудня 2008, 11:21

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявляє, що глава секретаріату президента Віктор Балога безкоштовно літав на літаку державного авіапідприємства "Україна", за який платили офшорні підприємства.

"Так, він (Балога) літав на літаку ДП "Україна", за який платили офшорні підприємства", - сказав Луценко в інтерв'ю газеті "Дело", відповідаючи на запитання, чи правда, що Балога і його соратники безкоштовно літають літаками ДП "Україна".

"І не прості (офшорні компанії): одна з них є експедитором нещасної "Фаїни". Чи не дивно? Інша – страховик цього судна. А третя заборонена рішенням Мінекономіки до участі в обслуговуванні будь-яких державних фінансових операцій", - сказав голова МВС.

Крім того, він підтвердив, що Генпрокуратура займається справою про нібито незаконне отримання в довгострокову оренду мукачівського замку "Паланок" людьми, близькими до Балоги. Однак не відповів на запитання, чи вдасться відібрати в них цей замок.

"Ми здобули докази незаконності цього рішення міськради (про надання замку у довгострокову оренду). Зараз цим займається Генпрокуратура. Але орендувати найкращий замок в Україні за 5 тисяч гривень на місяць – це ганьба", - сказав Луценко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: