Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У майже депутата від Партії регіонів стріляли

П'ятниця, 6 лютого 2009, 14:52

5 лютого о 20:50 у Києві в районі приватного сектора на Червонозоряному проспекті було скоєно замах на першого проректора Національного авіаційного університету, члена Партії регіонів Максима Луцького.

Про це повідомив сам Луцький, передає Ліга.net.

За його словами, він повертався додому на автомобілі з водієм.

"На нашій вулиці 1,5 км у довжину є єдине місце для проходу в парк. Саме в цьому районі ми на малій швидкості піднімалися нагору. На ділянці між будинками стояла "Мазда" темного кольору", - розповів Луцький.

"Машина підозр не викликала, але... У нас достатньо широка вулиця, на якій і три машини можуть роз'їхатися, але "Мазда" стояла таким чином, що об'їхати її ми не могли. Крім того, у неї були відкриті водійські двері", - розповів він.

"Ми вже ніяк не могли об'їхати її, тому зупинилися перед нею. І я, і мій водій подумали, водій гараж закриває або ще щось, адже це - приватний сектор... У цей же момент до нашої машини підскочив чоловік міцної статури в темній куртці з капюшоном на голові. Підбігши до моїх дверей, на відстані метра він вистрілив, цілячи мені в голову", - повідомив Луцький.

За його словами, куля потрапила в стійку, 1 см від скла. "Скло лопнуло. Я почав ухилятися, а "Мазда" на великій швидкості сховалася. Чоловік, який стріляв, повернулася в прохід до парку, де стояла інша машина, на якій він утік в невідомому напрямку".

Відповідаючи на питання, з чим міг бути пов'язаний замах - професійною діяльністю, політичною або комерційною, Луцький відповів:

"Посаду я займаю досить високу - перший проректор одного з найбільших вузів країни. Комерційної діяльності в мене немає. Гроші я нікому не винен і мені ніхто не винен".

"Що стосується політики, то я зараз кандидат у народні депутати (за списком Партії регіонів) для входу в парламент, переді мною дві особи", - сказав він.

Тепер співробітники правоохоронних органів займаються з'ясуванням всіх обставин.

Луцький у Верховній Раді попереднього скликання був серед 17 народних депутатів, які вийшли зі складу фракції БЮТ і увійшли до парламентської коаліції, ядром якої була Партія регіонів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...