Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Херсонські робітники зрозуміли, що в обладміністрації сидіти марно

Понеділок, 2 березня 2009, 23:08

Робітники ТОВ "Херсонський машинобудівний завод" (ХМЗ), які у понеділок зранку зайняли зал засідань у Херсонській обладміністрації, залишили його, не пред'являючи владі ніяких вимог.

"Перебування тут не має сенсу, до того ж нам пояснили, що порушення режиму перебування в будівлі може спричинити певну відповідальність, тому ми йдемо", - повідомили представники страйкому колективу, передає "Інтерфакс-Україна".

Робітники зазначили, що у вівторок для обговорення ситуації, яка склалася на підприємстві, мають намір зустрітися з головою облради Володимиром Демехіним і власником підприємства Олександром Олійником.

Як відомо, у понеділок робітники зустрілися з главою області Борисом Сіленковим, прокурором області Василем Черніковим, начальником УМВС області Михайлом Ясельським для обговорення можливостей погашення боргів по зарплаті.

У ході переговорів робітникам повідомили, що прокуратура області порушила кримінальні справи по факту невиплати зарплати на підприємстві, УМВС закінчує перевірку доцільності використанні більше 5 млн. грн., які отримало ТОВ у грудні 2008 року з держбюджету для розробки нової модифікації сільгосптехніки.

За словами Сіленкова, обладміністрація має намір повторно винести на розгляд облради розроблений нею механізм погашення боргів по зарплаті за рахунок регіональної програми "Зерно Херсонщини-2009".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування