Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Януковича хочуть, щоб Тимошенко і Литвин вибачилися

Понеділок, 6 квітня 2009, 10:28

"Регіоналка" Ганна Герман вимагає вибачень від прем’єра Юлії Тимошенко і спікера Володимира Литвина за звинувачення в організації платних мітингів Партії регіонів.

"Я хотіла би звернути увагу на некоректні і образливі висловлювання, які прозвучали з вуст прем’єр-міністра і голови Верховної Ради на адресу тих 50 тисяч українців, які мітингували у п’ятницю в Києві", - сказала Герман на позачерговому засіданні Верховної Ради.

"Перші особи держави не повинні робити провокативних заяв, не повинні ображати людей. Тому я вважаю, що прем’єр-міністр і Литвин повинні перепросити українців за їхні звинувачення у тому, що ті люди, які вийшли протестувати проти свого жебрацького існування, куплені", - додала вона.

Водночас Герман заявила, що "блокуванням парламенту і багатотисячними мітингами" Партії регіонів "вдалося добитися того, що уряд внесе антикризову програму з поправками до бюджету 14 квітня".

Як відомо, раніше Тимошенко заявила, що учасники акцій протесту Партії регіонів отримують 150-200 гривень на день за участь у мітингах.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування