Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" назвали Луценка боягузом та інтриганом

Вівторок, 7 квітня 2009, 16:56

Партія регіонів наполягає на тому, що міністр внутрішніх справ Юрій Луценко має спростувати свої звинувачення на адресу Бориса Колеснікова.

"Юрій Луценко повинен спростувати неправдиву інформацію, розповсюджену ним стосовно Бориса Колеснікова в 2005 році. Таке рішення виніс суд. Це право Юрія Луценка – подати апеляцію на рішення Печерського суду", - сказано у заяві партії.

При цьому "регіонали" наголошують, що справа проти Колеснікова "була сфабрикована, а звинувачення Луценка, висловлені з трибуни Верховної Ради, – надумані".

"Тому після того, як суд вищої інстанції залишить рішення Печерського районного суду в силі, Луценку доведеться виконати вердикт", - заявляють вони.

При цьому "регіонали" зазначають, що якби Луценко "мав у житті принципи і засади – він сам визнав би те, що довів Печерський районний суд".

"Але поводитися по-чоловічому – ця наука Юрію Луценку не під силу. Тому він замість того, щоб виконати рішення суду і спростувати свої неправдиві висловлювання щодо Бориса Колеснікова, буде ще довго викручуватися, шукати якісь підтексти, хитрувати, плести інтриги та провокації. Тому що боягузтво і дріб’язковість - це стиль його поведінки і його життя", - сказано в заяві.

Як відомо, Печерський райсуд Києва зобов’язав Луценка спростувати свої заяви про здирництво Колеснікова, поширену ним на засіданні Верховної Ради у 2005 році.

Луценко заявив, що оскаржить рішення Печерського суду в Київському апеляційному суді.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування