Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко називає відставку Єханурова "зведенням особистих рахунків"

П'ятниця, 5 червня 2009, 16:49

Президент Віктор Ющенко розглядає рішення про відставку міністра оборони Юрія Єханурова як виключно політично вмотивований крок, що свідчить про високий рівень безвідповідальності і деструктивності настроїв у нинішньому парламенті.

Про це на брифінгу повідомила прес-секретар президента Ірина Ванникова.

"На жаль, парламентаріїв і керівництво уряду не цікавить ані вирішення реальних проблем Збройних Сил України, ані їх реформа, ані потреби військовослужбовців", - зауважила прес-секретар.

"За відсутності компетентних висновків суспільство є свідком спланованої політичної акції, чия мета - зведення особистих рахунків і політична дискредитація", - наголосила вона.

Ванникова підкреслила, що звільнення міністра оборони - це продовження кампанії зі створення уряду "порожніх крісел" за одноосібного управління прем'єр-міністра.

"Варто згадати, що після схожих політичних, професійно безпідставних відставок вже упродовж кількох місяців в Україні немає, зокрема, міністра закордонних справ, міністра фінансів. Ситуація ускладнюється тим, що майже рік з вини прем'єра не призначено і першого заступника міністра оборони", - додала прес-секретар.

За словами Ванникової, глава держави упевнений, що громадяни України належно оцінять та зроблять висновки і з такої руйнівної практики, і з суто заангажованих дій, вчинених у п'ятницю у Верховній Раді.

Водночас, наголосила прес-секретар, як Верховний головнокомандувач Збройних Сил України президент підтверджує, що у діяльності наших військовослужбовців будуть повною мірою дотримані стабільність і дисципліна, а спроби політизації - недопущені.

Глава держави упевнений, що жодні деструктивні політичні рішення не зашкодять нормальному функціонуванню українського війська і не матимуть впливу на загальний спокій в суспільстві.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...