Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко радий, що ключ у нього і він нікого не пустив на "заманухи" Тимошенко

Вівторок, 9 червня 2009, 18:02

Президент Віктор Ющенко вважає, що саме він не дозволив створити коаліцію БЮТ і Партії регіонів і називає це перемогою.

Такий висновок можна зробити з його слів на прес-конференції у вівторок.

"У мене була не просто тверда відповідь, у мене була позиція. І я знав, що ключ від ситуації в моїх руках", - наголосив Ющенко.

Вн пояснив, що певна частина людей, які ініціювали цей сценарій, зокрема він підкреслив прізвище прем’єра Юлії Тимошенко, не мали думки, що на такі жертви можна йти.

"Я сказав, що якщо мова йде про те, що я можу забезпечити, що моя нація матиме прямі президентські вибори, що я можу піти на солодкий інший варіант, я сказав, що для мене солодких варіантів немає. Є один сценарій – майбутня українська влада має відбутися, я маю на увазі вибори мають бути загальні і поза парламентом", - зазначив президент.

"Те, що в мене в руках ключ від цієї розв'язки був при певних обставинах і сценаріях, але він був настільки переконливий, що я думаю, це є базою, щоб порозуміння відбулося, і у тих, хто сподівався на трюк, і в тих, хто може й щиро чи наївно йшов на заманухи прем’єр-міністра", - зазначив Ющенко.

"Саме головне, що ми перемогли. Ми стали ще більш гордими, що демократія всесильна. Це досягнення перемоги достойною ціною", - наголосив він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування