Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко назвав своїх конкурентів на виборах

П'ятниця, 3 липня 2009, 17:47

Президент Віктор Ющенко заявив, що вважає своїми головними конкурентами на майбутніх виборах глави держави тих людей, які сповідують цінності вчорашнього дня.

Про це він заявив у п'ятницю на прес-конференції в Сімферополі, відповідаючи на запитання, кого він вважає своїм головним конкурентом на майбутніх виборах 2010 року, повідомляє УНІАН.

"Для мене головними опонентами є ті люди, які приносять систему цінностей, яка веде нас у вчорашній день, назад. Я не люблю цього, я не хочу цього", - сказав Ющенко.

За словами глави держави, його участь у майбутніх виборах пов`язана не з тим, що для нього є надметою крісло президента.

"Я самодостатня людина, я знаю, як розпорядитися своїм життям, у мене прекрасна сім`я, я не такий старий, я люблю це життя, я знаю, заради чого потрібно жити, і я добре знаю, заради чого можна померти. Для мене влада не є самоціллю", - наголосив Ющенко.

За його словами, він хоче, аби 47 млн. українців дихали вільно і жили європейськими цінностями і "не були людьми радянської системи".

У зв`язку з цим він наголосив, що не хоче повернення часів подібних на 2004 рік.

Як відзначив Ющенко, якщо в результаті виборів буде програно демократію, то з часом програє суверенна держава, буде втрачено незалежність.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...