Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Асадчев: Тимошенко влаштовує на грипі піар і шоу у прямому ефірі

Середа, 4 листопада 2009, 14:23

Губернатор Полтавщини Валерій Асадчев не очолює виборчий штаб Віктора Ющенка у Полтаві, про що заявила прем’єр Юлія Тимошенко.

Про це йдеться у повідомленні передвиборного сайту Ющенка.

"Керівником виборчого штабу Ющенка в Полтавській області є Петро Васильович Ворона, який призначений на цю посаду 21 жовтня 2009 року", - сказано у ньому.

Сам Асадчев також заявив, що не має "ніякого відношення до штабу".

Він також сказав, що декілька разів просив прем’єра не спекулювати на темі епідемії.

"Говорити зараз мають тільки лікарі, всі інші повинні спокійно забезпечити їх нормальну роботу. Я про це сказав Юлії Володимирівні на минулій селекторній нараді, без камер. Я тоді сів за стіл і сказав: повинні цим займатися лікарі, політики повинні відійти", - зазначив Асадчев.

"Це ж відверта піар-акція. Як може прем’єр-міністр розповідати, як лікуватись? Це не її справа. Вона повинна забезпечити безперебійну роботу всієї лікарняної галузі, чого до сьогоднішнього дня не забезпечено", - наголосив губернатор.

"Якщо вона займається піар-акціями, - треба, щоб народ про це знав. Є прямий зв'язок з усіма лікарями, главами адміністрацій. Навіщо влаштовувати шоу, коли мова йде про здоров’я людей? Це їй не сподобалось, але зайвий раз підтвердило, що це лише піар-акція. І великий гріх, коли це робиться на здоров’ї людей", - зазначив Асадчев.

Він також додав, що "інформація, що в Києві свинячий грип, може привести до паніки в місті".

"Це як інфекція, яку розносять по тілу всієї країни", - сказав Асадчев.

Як відомо, на селекторній нараді у середу Тимошенко у відповідь на зауваження губернатора про недоцільність проведення таких нарад у прямому ефірі, сказала, що "Асадчев очолює штаб кандидата в президенти Ющенка і одержав завдання розвалювати роботу".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...