Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лукашенко перед тим як летіти до Ющенка переглянув "Тараса Бульбу"

Четвер, 5 листопада 2009, 13:55

Президент Білорусії Олександр Лукашенко заявив, що розвиток повномасштабного співробітництва з Україною не спрямований проти інтересів інших країн.

"Якщо комусь не дуже подобається, що ми з вами зустрічаємося, то це його проблеми. Ми не дружимо проти когось, ми тільки хочемо, щоб наші люди жили дружно й у достатку", - сказав Лукашенко в четвер у Києві під час зустрічі з президентом Ющенком у форматі один на один, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Білоруський президент сказав, що вже пройшло досить багато часу з моменту його попереднього офіційного візиту в Київ, "але це не означає, що ми нічого не робили весь цей період".

Лукашенко відзначив, що останні три роки сторони інтенсивно працювали з питань двосторонніх відносин.

"Ми багато разів з вами зустрічалися і пройшли великий шлях", - сказав Лукашенко, додавши, що "в особистих відносинах ми анітрошки не розходимося, не сваримося, у нас не було конфліктів".

"Що стосується міждержавних питань, то вони в міру того, як наші держави зміцнювалися і ставали дійсно суверенними і незалежними, так чи інакше з'являлися проблеми, і ми повинні були займатися їх упорядкуванням", - заявив білоруський президент, відзначивши, що "так чи інакше питання будуть з'являтися, і нам треба їх вирішувати".

У цьому зв'язку Лукашенко запевнив, що "у вас з білорусами ніяких проблем не буде, будь-які питання будемо вирішувати в благо наших народів". "Адже наші інтереси збігаються", - підкреслив президент Білорусії.

Він також звернув увагу на необхідність свято шанувати пам'ять предків і традиції білоруського й українського народів. У цьому зв'язку Лукашенко повідомив, що учора ввечері подивився кінофільм "Тарас Бульба", який йому дуже сподобався.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...