Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин поки не бачить підстав відкладати вибори

Неділя, 8 листопада 2009, 19:04

Поки немає підстав для перенесення терміну президентських виборів.

Про це заявив спікер Володимир Литвин в ефірі Радіо Свобода.

"Зрозуміло, коли, боронь Боже, дійде справа до надзвичайного стану, тоді, очевидно, постане питання про те, щоб перервати чи зупинити передвиборчу кампанію з наступним визначенням нового терміну", - зазначив він.

Коментуючи звернення президента Віктора Ющенка щодо епідемії грипу, спікер сказав: "Я прочитав із здивуванням про те, що керівництво парламенту, тобто я, знав про епідемію, начебто хтось з цього приводу попереджав".

"Я відповідально заявляю, що якщо президента інформувала, скажімо, Служба безпеки чи інші відповідні державні структури, то зрозуміло, що президент мав би скликати Раду національної безпеки не 30-го числа, а значно раніше", - наголосив Литвин.

"Я переконаний, що про відповідальність сьогодні говорити всіх: і президента, і уряду, і Верховної Ради за те, що прогляділи цю тему", - сказав він.

"Разом з тим, заклики покарати організаторів масових акцій, очевидно, вони такою мірою могли стосуватись президента, який зібрав своїх прихильників, чи вони самі приїхали до Центральної виборчої комісії, коли він отримував посвідчення кандидата в президенти", - наголосив спікер.

За словами Литвина, президент Віктор Ющенко "про це уже забув".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування