Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ахметов проголосував за "сильну Україну" (фото)

Неділя, 7 лютого 2010, 15:15

Депутат від Партії регіонів Рінат Ахметов проголосував у другому турі президентських виборів за сильну Україну.

Про це він сказав, проголосувавши на виборчій дільниці у Донецьку, повідомляє "Інтерфакс" із посиланням на прес-службу депутата.

"Я сьогодні можу сказати, за що я проголосував. Я проголосував за сильну Україну, я проголосував за сильну економіку, я проголосував за перемогу над бідністю, за нові робочі місця. За гідну роботу, за гідну заробітну плату. А головне - за гідне життя для кожного громадянина України", - сказав Ахметов.

"Країні потрібне економічне зростання. Країні потрібні реформи! Саме за це я проголосував", - наголосив він.

Ахметов додав, що мріє про те, щоб Україна увійшла в п'ятірку найкращих країн світу.

"На сьогоднішній день, про що ми мріємо? Щоб України була сильною... Отож я хочу, щоб на сьогодні Україна теж увійшла у п'ятірку найкращих країн світу. І люди вірили, люди відчували, що в них є гідна робота, гідна заробітна плата і, головне, гідне життя", - наголосив він.

"Регіонал" упевнений, що саме в цьому й полягає основне завдання українських політиків, які сьогодні борються за владу.

"Були обіцянки, а сама передвиборна кампанія знаєте, коли починається? З завтрашнього дня. Я вважаю, що коли вибори закінчилися - починається справжня передвиборна кампанія. І ось тут потрібно брати на себе відповідальність і вивести нашу країну, нашу економіку на якісно новий рівень", - сказав Ахметов.

"Острів" зазначає, що нардеп не приховував, за кого він віддав свій голос у другому турі президентських виборів, - проголосувавши, він не став звертати заповнений бюлетень і найбільш спостережливі могли побачити напроти кого Ахметов поставив галочку.

Фото "Острова"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування