Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

НУ-НСівець вигородив Януковича

Понеділок, 1 березня 2010, 20:07

Фракція НУ-НС не ухвалювала рішення про входження в іншу парламентську коаліцію.

Про це заявив НУ-НСівець Микола Катеринчук в ефірі "Шустер Live".

"Рішення фракції щодо іншого формату коаліції зараз не існує, і не буде існувати. 37 депутатів, які погодяться на коаліцію з Партією регіонів – це фантастика", - вважає він.

Розповідаючи про збори фракції, які відбулися у понеділок, депутат сказав: "Перша пропозиція – запропонувати прем’єру розглянути іншу кандидатуру в рамках діючої коаліції".

За словами Катеринчука, на раді коаліції було прийнято рішення, що якщо "НУ-НС дасть необхідну кількість голосів, приблизно 55-60, то тоді БЮТ згодна розглядати пропозицію щодо кандидатури іншого прем’єра".

Крім того, коментуючи конфуз, який стався з президентом Віктором Януковичем у Брюсселі, НУ-НСівець сказав: "Питання в особистості Януковича, якому ще дуже важко перекладати з російської на українську".

"Він сплутав не тому, що він не знає, що таке Північна або Південна Осетія. Він просто переплутав це", - зазначив він.

"Мені вперше було зрозуміло, що Янукович, як президент, підтвердив Баррозу незмінність євроінтеграції і сказав, що це є пріоритетним завданням для України", - наголосив Катеринчук.

Як відомо, у понеділок у Брюсселі президент Віктор Янукович під час запису інтерв'ю каналу "Євроньюз" переплутав Косово із Сербією і Чорногорією, а Північну Осетію – з Південною.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування