Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Герман хоче перевірити, чи розуміється Тігіпко на нацбезпеці

Вівторок, 2 березня 2010, 21:41

На посаду секретаря Ради нацбезпеки і оборони є кілька кандидатур.

Про це заявила заступник глави адміністрації президента Ганна Герман в ефірі 5 каналу.

Коментуючи інформацію про те, що секретарем РНБО може стати лідер партії "Сильна Україна" Сергій Тігіпко, вона сказала: "Це знає тільки президент".

"Треба подивитися, чи Тігіпко знається на національній безпеці. Була колись така практика, що розумієшся ти на національній безпеці, не розумієшся, але цю посаду дарували, як якійсь привілей якимсь особливо заслуженим людям", - зазначила Герман.

"Такий час пройшов. Таку практику Віктор Янукович не буде реалізовувати. Я знаю, що є кілька кандидатур досить серйозних людей, які справді глибоко знають предмет, про який ми говоримо", - підкреслила вона.

Відповідаючи на питання щодо подальшої долі чинного секретаря РНБО Раїси Богатирьової, Герман заявила: "Я бачилася Раїсою Василівною. Я дуже люблю цю людину. Я вважаю, що вона багато доброго для нас зробила".

"Вона вже фігура, вона вже сформований політик, її ім'я вже відомо, зрештою вона дуже приємна людина, і багато доброго зробила людям. Місце їй знайдеться", - вважає Герман.

Коментуючи своє призначення на посаду заступника глави адміністрації президента, вона зазначила: "Я повинна налагодити систему, яку я маю налагодити. Я маю зробити, щоб цей механізм запрацював в адміністрації президента".

"Тоді я визначуся. Я не люблю владу, я не хочу владу. Це чуже мені. Те, на що мене призначили, я справді вмію робити. Якщо я зрозумію, що там обійдеться без мене – я повернуся в парламент", - заявила Герман.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...