Москаль впевнений, що Партія регіонів відплатила Кислинському

Четвер, 6 травня 2010, 10:39
 

Депутат від НУНС Геннадій Москаль вважає, що закриття кримінальної справи проти екс-заступника глави секретаріату президента Андрія Кислинського є платою Партії регіонів.

Про це він заявив, коментуючи закриття кримінальної справи проти Кислинського, передає прес-служба Народної самооборони.

"Закриття кримінальної справи Печерським судом, який сьогодні повністю контролюється заступником голови адміністрації президента паном Портновим - це плата Кислинському від Партії регіонів за той потік негативної, брудної інформації, який він свого часу вилив на лідерів сьогоднішньої опозиції", - вважає Москаль.

"Сьогодні з ним розрахувалися, хоча відповідну підробку документа (диплома про вищу освіту) і його використання доведено, і визнано", - підкреслив він.

"Бо, бачте, для того, щоб озвучувати брудні заготовки, вища освіта непотрібна. Ні в Міносвіти, ні в створеної державної комісії, ні у Головдержслужби - ні в кого не виникло сумніву в підробці і використанні документа", - додав Москаль.

"Це приклад того, як брудна рука брудну руку миє і не стає чистішою. Тайга-закон. А на громадську думку наплювали. Зате "реабілітували" людину за її, так би мовити, "ратні труди", - резюмував депутат.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування