Суддя-"колядник" отримав ще одну справу за те, що намагався з'їсти попередню

Четвер, 17 червня 2010, 14:06

Щодо екс-голови Львівського апеляційного суду Ігоря Зварича порушено кримінальну справу за псування матеріалів кримінальних справ.

Про це заявив на прес-конференції в четвер генпрокурор Олександр Медведько, повідомляє Ліга.net.

"Відносно Зварича порушено кримінальну справу за статтею 357 Кримінального кодексу, яка розслідується в окремому провадженні. Коли він знайомився з матеріалами справи, ми вважаємо, що саме він знищував матеріали кримінальної справи, там сторінки порвані", - зазначив він.

Відповідаючи на уточнююче питання журналістів, чи відповідає дійсності інформація про те, що Зварич їв сторінки кримінальної справи, Медведько зазначив:

"Я не бачив, їв він чи не їв, але ті слідчі, які ознайомлювали його з матеріалами справи, звільнені мною з органів прокуратури".

Генпрокурор пояснив, що він вважає те, що трапилося наслідком їх недбалості.

Він також підкреслив, що це ніяк не вплине на розгляд справи в суді.

"Але такий факт був, і ми відверто про це говоримо, що порушено кримінальну справу стосовно нього та звільнені нами співробітники", - додав Медведько.

Раніше "Газета по-киевски" з посиланням на свої джерела писала, що Зварич намагався затягнути ознайомлення з кримінальною справою, виривав сторінки, гриз їх і таким чином зіпсував 600 аркушів.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування