Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ: Тігіпко може піти слідом за Семиноженком

П'ятниця, 2 липня 2010, 13:07
Віце-прем'єр Сергій Тігіпко може бути звільнений.

Про це заявила автор проекту постанови про звільнення віце-прем'єра Володимира Семиноженка, депутат від БЮТ Ольга Боднар.

Вона зазначила, що у коаліції були свої мотиви для звільнення Семиноженка, і це не ті мотиви, які викладені в її проекті постанови.

"Я поцікавилася, чому така підтримка. Сказали, що до нього дуже багато питань", - сказала депутат від БЮТ.

За словами Боднар, "ця команда прийшла і чужих тримати не буде, навіть тих чужих, які будуть прагнути стати святими зі святих".

"Ви пам'ятаєте, як Семиноженко, тільки почавши свою кар'єру на цій посаді, говорив про те, що і пам'ятники певні потрібно ставити, не дивлячись на опір українського суспільства", - сказала вона.

"Як він говорив про дубляж українською та російською мовою, як активно він підтримував ті ноу-хау, які пропонував Табачник - йому це не допомогло, він не людина з їхньої команди, і він не уособлює той напрям, який потрібен нинішній авторитарній владі", - вважає депутат від БЮТ.

На думку Боднар, на певному етапі Семиноженко був потрібен регіоналам для підтримки, для того, щоб показати, що вони залучають свіжі обличчя з інших команд і з ними співпрацюють.

"Я можу допустити, що наступним буде Тігіпко...як не свій", - зазначила вона.

Як відомо, у п'ятницю Верховна Рада звільнила Віктора Бойка з посади Міністра охорони навколишнього природного середовища, призначивши на його місце Миколу Злочевського, а також відправила у відставку Семиноженка.

ЛІГАБізнесІнформ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування