Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович-молодший узяв першість у перегонах і скупався в шампанському

Понеділок, 5 липня 2010, 09:16

Син президента, депутат Віктор Янукович-молодший став переможцем змагання серед гонщиків по бездоріжжю.

Кубок Федерації автомобілістів України з трофі-рейдів "Атл-трофі 2010" пройшов у Київській області, пише газета "Сегодня".

Син президента України змагався у категорії "TR-3" (спеціально підготовлені позашляховики).

Він змінив свій джип Wrangler (який зламався торік, і Янукович-молодший посів тоді 15-е місце у перегонах) на джип "Мерседес" G230, якого називає "Бегемот".

Незважаючи на поломки (у неділю на половині дистанції "Бегемот" довелося терміново лагодити), Янукович-молодший зайняв 1-е місце. Йому вручили кубок і комплект шин, після чого переможці влаштували один одному душ із шампанського.

Усього змагалися 114 команд із України й Білорусії. Маршрут пролягав важкопрохідними лісовими дорогами у районі сіл Ясногородка, Глібовка, Казаровичі.

Свої сили в перегонах традиційно спробували також народний депутат Микола Катеринчук, колишній зять екс-президента Леоніда Кучми Ігор Франчук і депутат Київради Олексій Рєзников.

Франчук зізнався, що захоплення квадроциклами - сімейне: "Мої сини з 7-8 років сіли на них. Захоплююся цим видом спорту 10 років. Люблю швидкість, хоча намагаюся їздити акуратно, особливо після ДТП у 2003 році, коли в Криму з Георгієм Кирпою поспішали в аеропорт і потрапили в аварію з автобусом".

Янукович-молодший теж зазначив, що в звичайних поїздках по країні намагається їздити акуратно: "Мені вистачає адреналіну на бездоріжжі".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...