Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Ющенка вимагають позачергових виборів

Неділя, 3 жовтня 2010, 17:22
Івано-Франківська облорганізація партії "Наша Україна" вимагає проведення позачергових виборів президента і Верховної Ради.

Відповідне звернення ухвалено у суботу на ХІІ конференції облорганізації партії, повідомляє "Радіо "Свобода".

"Рішення Конституційного суду провокує конституційну кризу, адже жодний державний орган, у тому числі парламент і президент, не можуть вважатися легітимними. Мова йде про узурпацію влади у найгіршому варіанті", - йдеться у зверненні.

Закликаючи громаду краю до витримки та спокою, "нашоукраїнці" водночас заявляють, що не допустять "реваншу антиукраїнських сил і втрати суверенітету України".

У зверненні до українського народу, органів державної влади та місцевого самоврядування міститься вимога відставки діючого складу Конституційного суду "за порушення присяги судді".

Крім того, в партії вимагають негайного скликання Конституційної Асамблеї "з метою прийняття нової Конституції, передумови якої вже закладено всенародним обговоренням проекту, поданого Віктором Ющенком у 2009 році".

Прикарпатці закликають депутатів місцевих рад усіх рівнів до 10 жовтня своїми рішеннями підтримати такі вимоги на позачергових сесіях.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування