Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Регіонал вирішив, що Луценко намагається дотягнути до виборів

Субота, 7 травня 2011, 21:19

Захист екс-міністра МВС Юрія Луценка намагається затягнути розгляд справи, щоб уникнути винесення судом рішення до виборів парламенту.

Так прокоментував народний депутат від Партії регіонів Владислав Лук'янов рішення адвокатів Луценка оскаржити рішення Печерського райсуду обмежити їх в термінах ознайомлення з матеріалами справи до 16 травня.

На думку депутата, голодуванням свого підзахисного і апеляцією захист Луценка намагається затягнути час, щоб звільнити екс-чиновника від кримінальної відповідальності, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

"Таке рішення - спеціальна тактика захисту. Вони хочуть затягнути розгляд справи, щоб суд до виборів не встиг винести рішення по суті", - заявив Лук'янов.

Він переконаний, що "Луценко боїться відповідати перед судом за законом за свої дії. Він хоче скоріше сховатися за депутатську недоторканність".

"І його відмова від прийому їжі також направлена на затягування процесу. Зараз він чекає на рішення лікарів про необхідність його лікування. А це також затягне час розгляду його справи в суді по суті", - зазначив Лук'янов.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...