Адвокат Ющенка нагадала Пшонці, що екс-президент має вимоги

Четвер, 9 червня 2011, 20:25

Генпрокуратура подала неповну інформацію щодо згоди екс-президента Віктора Ющенка на додаткову експертизу.

Про це заявила представник потерпілого Ющенка у кримінальній справі Ганна Вронська, коментуючи заяву генпрокурора Віктора Пшонки про не закриття справи про отруєння екс-президента.

"Він дійсно виявив бажання співпрацювати зі слідством, але проведення експертизи вважає можливим лише за умови залучення до експертизи міжнародних лабораторій і з’ясування тих питань, що ставлять під сумнів другу експертизу, яка була проведена в його справі", - цитує Вронську УНІАН.

Вона підкреслила, що Ющенко погоджується на експертизу, якщо вона буде проводитись не лише в українській лабораторії, а й паралельно в іноземних лабораторіях.

При цьому він пропонує ті самі лабораторії, які минулого разу проводили експертизу - в Бельгії, Великій Британії та Німеччині.

"Генпрокуратура подала сьогодні інформацію дуже вузько і навела лише один абзац листа Ющенка, де він підтверджує, що готовий співпрацювати зі слідством і не відмовляється, але розраховує на конструктивний діалог з урахуванням його інтересів як потерпілого", - сказала адвокат.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування