Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Тимошенко наполягають, що Клінтон "свідомо перекрутили"

Субота, 2 липня 2011, 10:40

Партія "Батьківщина" обурена "свідомим перекручуванням" МЗС заяви держсекретаря США Гілларі Клінтон щодо політичної вмотивованості судового процесу проти Юлії Тимошенко.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Батьківщини", опублікованому в п’ятницю ввечері на сайті партії.

"У зв’язку з цим, ми наполегливо радимо відомству пана Грищенка зняти політичні окуляри і уважно прочитати статтю американської інформагенції Associated Press від 1 липня 2011 року, яку опублікувала американська газета Washington Post", - зазначає "Батьківщина".

"У разі, якщо українське МЗС виявиться таки не у змозі зрозуміти суті заяв, ми радимо звернутися до цих поважних світових видань за поясненнями", - додає прес-служба.

"Клінтон також висловила занепокоєння, що судовий процес проти колишнього прем‘єр-міністра Юлії Тимошенко в Україні є політично вмотивованим", - цитує "Батьківщина" Washington Post.

Також прес-служба радить МЗС почитати останнє інтерв‘ю посла США в Україні Джона Теффта газеті "Київ Пост", в якому він висловив свою стурбованість ознаками вибіркового правосуддя, що застосовується проти Тимошенко та інших членів її уряду.

Як повідомлялося, газета Washington Post написала, що Клінтон висловила занепокоєння тим, що судовий процес проти Тимошенко є політично вмотивованим.

Директор департаменту інформаційної політики українського МЗС Олег Волошин, який був присутній на міністерській конференції Спільноти демократій у Вільнюсі, заявив, що Клінтон не згадувала про Тимошенко і Україну взагалі.

KyivPost опублікував текст доповіді Клінтон, в якому немає ні слова про українського політика.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування