Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Могильов уже розказує, що міліцію били прутами під виглядом парасоль

П'ятниця, 2 вересня 2011, 13:53

Міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов запевняє, що дії міліціонерів проти опозиції 24 серпня були спровоковані агресією опозиції.

Про це він сказав в інтерв’ю "Радіо Свобода".

"А застосування цього засобу активної самооборони – це був вимушений крок зі сторони співробітників міліції. По цьому факту проведене службове розслідування, де він, обороняючи свого колегу, якого вже збили з ніг, застосував цей балончик, щоб його не поранили", - заявив міністр, коментуючи застосування сльозогінного газу.
 
Дії правоохоронців під час цих акцій він оцінив як "толерантні і стримані".
 
"Ви бачили Європу? Ми всі кажемо, що ми йдемо у Європу. Ви бачили дії поліції в Англії, у Франції, в Німеччині, в Іспанії? Ви бачили дії поліції? Міліція Україна вела себе досить толерантно в даній ситуації. Вона витримувала хуліганські прояви зі сторони окремих людей. Хуліганські прояви! Коли з міліціонерів зривали шоломи, металевими прутами стуками по шоломах", - заявив Могильов.

"Металевими прутами, які ще загортали у білу ганчірку, робили імітацію парасольки від дощу, а насправді це металевий прут, яким били по голові міліціонера. Ну, не по голові, а по шоломах, міліціонера. Тобто, міліція ще стримано себе вела", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування