Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На "васильківських терористів" хочуть повісити Сталіна

Четвер, 8 вересня 2011, 11:05

"Васильківських терористів" допитують у справі підриву пам’ятника Сталіну у Запоріжжі.

Про це повідомляє блогер Олена Білозерська, яка наводить слова Христини Бевз, дружини ув’язненого Сергія Бевза:

"7 вересня в СБУ проходили чергові слідчі дії з хлопцями. З ними працювали слідчі із Запоріжжя, які ведуть справу тризубівців. Взяли відбитки пальців та аналіз крові на ДНК", - зазначила Бевз.

За її словами, слідчі розпитували, "де хлопці були 31 грудня 2010 і 1 січня 2011 рр., чи контактують із тризубівцями".

"Мене і батьків Сергія викликали давати свідчення в якості свідків. Завтра зранку йдемо. Будемо відмовлятись давати покази, щоб мати можливість бути громадськими захисниками", - додала вона.

Як відомо, 22 серпня співробітники СБУ Василькові Київської області затримали трьох підозрюваних, які нібито планували здійснити вибух у Києві або передмісті 24 серпня.

Рано вранці 23 серпня затриманих за підозрою в організації теракту на День Незалежності відпустили.

Пізно ввечері того ж 23 серпня представники Служби безпеки України затримали шістьох підозрюваних в організації теракту на День Незалежності.

26 серпня Солом’янський районний суд ухвалив рішення про утримання під вартою протягом двох місяців члена організації Володимира Шпару, депутата міськради Ігора Мосійчука та депутата Васильківської міської ради Сергія Бевза.

2 вересня Олексій Чернега, який був затриманий у справі "васильківських терористів", заявив про жорстокі катування під час допитів у СБУ.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...