Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Карпачова ще подумає, чи хоче всидіти на місці

Вівторок, 7 лютого 2012, 07:44

Уповноважений Верховної Ради з прав людини Ніна Карпачова ще не визначилася, чи висуватиме вона знову свою кандидатуру на цю посаду.

Про це Ніна Карпачова заявила в інтерв’ю Радіо Свобода.

"Я можу сказати про те, що питання перспективи буде мною розглядатися. Я маю вже багато пропозицій продовжувати працювати на цьому напрямку. Але я розглядатиму це питання лише після того, як представлю моніторингову доповідь і настане час для висування нових кандидатів", - зазначила Карпачова.

Говорячи про доповідь, яку вона робитиме цього вівторка, омбудсмен повідомила, що говоритиме в тому числі й про резонансні справи.

"Фактично на кожне питання можна буде знайти відповідь як у матеріалах письмової доповіді, так і під час її представлення безпосередньо у Верховній Раді", - повідомила вона.

Карпачова сподівається, що за результатами доповіді парламент із часом ухвалить постанову, як це передбачено законом про уповноваженого з прав людини.

"І після цього рекомендації омбудсмана (а він має право саме надавати рекомендації) матимуть обов’язків характер для органів влади і органів місцевого самоврядування", - сказала вона. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування