Керівник протоколу переконує, що Янукович працює по 14 годин і влаштовує експромти

П'ятниця, 2 березня 2012, 09:30

Робочий графік президента є дуже щільним, у тому числі у вихідні та святкові дні.

Про це сказав в інтерв'ю "Комсомольской правде в Украине" радник президента – керівник протоколу Юрій Ладний.

"Вільного часу в президента практично немає. Увесь його робочий день розписаний буквально по хвилинах і триває по 14 годин, вихідні не становлять винятку", – сказав Ладний.

Він, зокрема, додав, що у вихідні та святкові дні президент часто бере участь в офіційних заходах і проводить робочі зустрічі.

За словами Ладного, Янукович працює як у приміщенні адміністрації президента на вул. Банковій, так і в резиденції в с. Нові Петрівці (Межигір’я), де також проводить зустрічі та наради.

Радник президента також зазначив, що під час поїздок регіонами Янукович часто відступає від офіційної програми та "експромтом" підходить до людей поспілкуватися.

Безумовно, додав Ладний, такі незаплановані кроки дещо порушують графік програми  перебування в регіоні і є "додатковими викликами" для охорони.

"Та рішення в кожному окремому випадку приймає тільки Віктор Федорович, який віддає перевагу спілкуванню з громадянами. У таких ситуаціях люди відкрито говорять про злободенні проблеми, що накопичилися в їхній області, місті", - зазначив він.

"За підсумками такого спілкування президент відразу ж дає доручення місцевим чиновникам, міністрам, які його супроводжують, розібратися в ситуації та допомогти людям. А потім особисто контролює хід виконання його доручень", – сказав Ладний.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування