Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко не побачить маму через погане самопочуття

П'ятниця, 9 березня 2012, 15:36

Мама екс-прем'єра Юлiї Тимошенко не змогла приїхати на побачення до Качанiвської виправної колонiї до Харкова, бо погано почувається.

Про це повiдомив захисник Тимошенко Сергiй Власенко, інформує Інтерфакс-Україна.

"Людмила Миколаївна (мама Тимошенко), на жаль, не змогла приїхати за станом здоров'я. Вона, звичайно, дуже хотiла побачити Юлiю Володимирiвну, але стан здоров'я не дозволив їй приїхати", - сказав Власенко журналiстам.

За його словами, тривале побачення Тимошенко з дочкою Євгенiєю почалося в п'ятницю близько половини першого дня. Вiн зазначив також, що не змiг зустрiтися з Тимошенко.

"Хоча сьогоднi в Качанiвськiй колонiї робочий день, менi з незрозумiлих причин заборонили зустрiтися з Юлiєю Володимирiвною перед початком побаченнi. Мотивували це тим, що начебто побачення вже почалося. На моє запитання:"З ким побачення?", вiдповiли: "з Женею". Я кажу: "Як може бути з Женею побачення, якщо вона сидить поруч мене? Побачення, коли люди побачили один одного, а не коли одного з них транспортували до кiмнати для побачень", - наголосив Власенко.

Вiн повiдомив також, що в кiмнату тривалих побачень Тимошенко не могла дiйти сама - їй допомогли спiвробiтники колонiї.

"Вона не пересувається сама. Їй допомогли дiстатися до кiмнати побачень працiвники Качанiвськiй колонiї. Тому менi абсолютно незрозумiло, чому її не можна було також доставити до кiмнати короткострокових побачень кiлька днiв тому, коли приїздив сюди Олександр Валентинович Турчинов", - сказав Власенко.

Як повiдомлялося, керiвництво Качанiвської колонiї надало дозвiл на триденне побачення екс-прем'єра Юлiї Тимошенко з матiр'ю i дочкою в перiод з 9 до 11 березня.

Як повiдомив начальник колонiї Iван Первушкiн, побачення триватиме до 9-00 понедiлка, 12 березня.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування