Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прокурор: без Тимошенко засідати не можна

Середа, 8 серпня 2012, 22:35

Судовий розгляд справи щодо діяльності корпорації "Єдині енергетичні системи України", за законом, повинен відбуватися в присутності підсудної екс-прем’єра Юлії Тимошенко.

Про це у Харкові під час прямої лінії у редакції газети "Комсомольська правда в Україні" сказав прокурор Харківської області Геннадій Тюрін, передає УНІАН.

Він прокоментував на прохання читачів можливі способи проведення судового слухання у справі щодо ЄЕСУ за умови відмови підсудної приймати участь у засіданні.

"Я можу сказати тільки, що передбачено по закону. На сьогодні справа з обвинувальним висновком поступила в суд. Суд почав розглядати цю справу по сутті. За чинним законодавством, передбачено, що суд повинен розглядати справу тільки за присутності підсудного", - сказав Тюрін.

Він підкреслив, що "усі клопотання держобвинувачів спрямовані на те, щоб суворо додержувався закон і було забезпечене право на захист Юлії Володимирівни".

За словами Тюріна, на цей час, відповідно до рекомендацій німецьких та українських лікарів, "йде процес реабілітації у ЦКБ №5 Харкова".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...