Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ювілей Путіна відсвяткують із розмахом по всій Росії

Вівторок, 2 жовтня 2012, 17:41

День народження президента Володимира Путіна, якому 7 жовтня виповниться 60 років, країна відзначить із розмахом.

Відразу в декількох регіонах відбудуться масові культзаходи, пишуть "Ведомости.ru".

Всеросійську вуличну акцію, присвячену дню народження президента, збирається провести 7 жовтня "Молода гвардія Єдиної Росії". Зокрема в Ростові привітання Путіну буде вивішено на мосту, який з'єднує Європу й Азію, а в Челябінську виставлять величезну листівку, на якій кожен зможе залишити Путіну побажання.

Адміністрація Петербурга 8 жовтня разом з фондом "Петербурзька спадщина й перспектива" проведе в Таврійському палаці концерт на честь 60-річчя Путіна "Музичний комплімент". За словами джерела близького до фонду, квитки не продаються, триває лише розсилка Vip-гостям, запрошення надіслали й самому Путіну.

7 жовтня відкриється виставка пітерського художника Олексія Сергієнка "Президент. Доброї душі людина", присвячена відомим сюжетам: дружбі Путіна й Сільвіо Берлусконі, польоту з журавлями, поїздці з байкерами. У церемонії її відкриття візьмуть участь чорні лабрадори.

На виставці покажуть "доброго Путіна". Фото  newsru.com 

На той же день "Національний комітет − 60" подав заявку на проведення ходи й мітингу на честь Путіна під назвою "Ювілейна хода".

Маршрут ходи пройде по знакових для Путіна місцях: Маріїнський палац (початок політкарєри), Ливарний проспект (КДБ) і т.д. Організатори акції запропонують встановити пам'ятник Путіну роботи скульптора Зураба Церетелі. 

Опозиційні активісти відзначать ювілей флеш-мобом "Проводимо дідуся на пенсію" неподалік від адміністрації президента. Учасники принесуть у подарунок Путіну речі, які знадобляться йому на "заслуженому відпочинку", — тапки, футляри для окулярів, лійки для городу.    

Також планується встановлення "аеродинамічних дирижаблів із вказівкою знакових місць ювіляра на висоті 60 м", повідомляє сайт Newsru.com.

Дирижаблі повинні з'явитися над Маріїнським палацом, будівлею Університету на Василівському острові, Спортклубом дзюдо, Басковим провулком, де пройшло дитинство ювіляра, пологовим будинком "Снєгірьовка", Палацом одружень, Смольним і Спасо-Преображенським Собором, де Путіна "таємно хрестили й нарекли Володимиром".

Як відомо, президент Віктор Янукович, якому 9 липня виповнилося 62 року, відзначив день народження на держдачі "Зоря" у Криму.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...