У колонії, де сидить Луценко, влаштують богатирські ігри

Понеділок, 28 січня 2013, 12:34

Навесні у Менській виправній колонії № 91, що на Чернігівщині, планують провести богатирські ігри серед засуджених.

Про це повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби.

Заслужений майстер спорту Олександр Пеканов, який є триразовим чемпіоном світу та багаторазовим призером престижних міжнародних турнірів з богатирського багатоборства та рекордсменом світу у вправі "Мертва тяга", провів у колонії відбірний тур.

Засуджені носили балони

Серед засуджених було обрано 10 людей, які продемонстрували кращі результати у перенесенні газових балонів, колоди вагою 80 кг та гантелі на 60 кг.

"Сам конкурс відбудеться навесні, можливо в квітні. Я не очікував, що серед чоловіків даного закладу буде стільки силачів, неймовірні результати показали всі, незважаючи на те, що не мають спеціальної підготовки і не є професійними спортсменами", - сказав Пеканов.

та піднімали колоду

За словами начальника управління ДПтС в Чернігівській області Олександра Доробалюка, турнір набере значного розмаху, вправи будуть видовищні та складні.

Для участі в Богатирських іграх відібрали 10 силачів

Як відомо, у Менській виправній колонії утримуються колишні співробітники правоохоронних органів. Зокрема, там відбуває покарання екс-міністр МВС Юрій Луценко.

Як повідомлялося раніше, у колонії, де має відбувати покарання екс-прем'єр Юлія Тимошенко, уже проводили конкурс боді-арту та два конкурси снігових скульптур: у 2012 та 2013 роках. 

Фото з сайту ДПтС

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування